SUNNE EL & VVS

VÄLKOMMEN TILL DINA SPECIALISTER PÅ EL OCH VVS!

Företaget Sunne El & VVS Aktiebolag startades 2015 av elektrikern Peter Jansson och VVS-montören Robin Svensson. Efter flera års anställning så va det dags för att prova något nytt och bygga upp en egen verksamhet. Man såg ett stort behov ute på marknaden och en stor styrka i att starta ett företag som kunde erbjuda expertis inom både El & VVS då de tjänsterna ofta går i varandra ute på de olika montageuppdragen. 

Kort efter starten var orderingången mycket god och företaget fick snabbt anställa mer personal med erfarenhet både inom El & VVS. Idag arbetar 6 st rörmokare och 5 st Elektriker på företaget och vi är ett sammansvetsat gäng som har många års erfarenhet inom branschen och som alltid ger 100% för att du ska bli nöjd. 

 

Sunne El & VVS certifikat

Vi är certifierad premium installer hos Uponor som är en ledande leverantör av värme och vattenlösningar. En premium installer väljs utifrån erfarenhet, kompetens, referenser och tidigare genomförda projekt. Detta är ytterligare en kvalitetsstämpel som säkerställer kvalité och trygghet när du anlitar oss för t ex installation av ditt golvvärmesystem hemma. 

Företaget är auktoriserat VVS företag hos Säkert vatten. Säker Vatteninstallation är ett regelverk som togs fram av VVS-branschen för att minska risken för vattenskadorlegionellaspridning, brännskador och förgiftning. Auktorisationen innebär att våra montörer har dokumenterad erfarenhet och är särskilt utbildade.

Vi är NIBE Samarbetspartner. Vi är proffs på NIBE:s produkter och är speciellt utbildade på deras senaste produkter för en säker och korrekt installation. Kontakta oss så hittar vi rätt produkt till ditt behov.

Sunne El & VVS ör Certifierade Kyltekniker och är certifierade via INCERT. För att få hantera köldmedium måste man enligt gällande gemensamma EU regler och svenska särkrav ha ett certifikat. För att erhålla certifikatet krävs att man avlägger ett skriftligt och ett praktiskt prov. Detta måste sedan förnyas vart 5:e år.

KONTAKTA OSS

Tjänster

Integritetspolicy